Infuocato
 Cooking with fire

INFUOCATO de Italiaanse term voor “in vuur en vlam”, omarmt precies de essentie van wat we doen.
Met veel toewijding worden voor het oog van uw gasten op open vuur de mooiste gerechten bereid.
Alles om uw buitenevenement tot een culinair en sfeervol succes te maken.

Wat is INFUOCATO

INFUOCATO biedt een veelzijdige mobiele buitenkeuken met diverse opstellingen. Compleet  met een ruime stijlvolle werkbank en twee grote ronde draaibare vuurschalen op sokkels van cortenstaal, geschikt voor plancha, grill of paella pan. Hiermee kunnen wij op praktisch elke buiten lokatie sfeervolle live cooking verzorgen voor groepen tot ongeveer 100 personen. Laat ons uw culinaire wensen aanwakkeren, en nadat die wensen in kaart zijn gebracht krijgt u een passend voorstel. Er word gekookt met de warmte en energie van open vuur gebruikmakend van herkenbare verse producten zoals vis, vlees en natuurlijk vegetarische opties vaak verreikt met groene kruiden en specerijen voor verrassende smaak combinaties.                                                                                                     

Wie wakkert het vuur aan

Ik ben Rik van Rooijen, van jongs af aan al geïnteresseerd in koken en fikkie stoken. Na de middelbare school was voor mij de horeca opleiding dan ook de enige logische keuze. Na een paar jaar bediening bleek koken toch waar mijn passie ligt. Met inmiddels ruim 20 jaar keuken ervaring werk ik in het dagelijks leven als chef-kok van een evenementen lokatie. Daarnaast ben ik een liefhebber van buitensporten en ook techniek. Deze passies en ervaring samen hebben mij inspiratie gegeven om Infuocato te beginnen, een project waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en eigen ideeën kan laten opvlammen.